Cala Millor Bezienswaardigheden

Naast prettig winkelen, zijn er natuurlijk diverse andere bezienswaardigheden in Cala Millor te bewonderen. Wanneer u een vakantie boekt naar deze stad, dan moet u zeker een aantal bezienswaardigheden bezocht hebben.

Wanneer u net bent aangekomen op Cala Millor, is het prettig om een dagje te slenterend langs de boulevard en de diverse toeristische winkels van een bezoek te voorzien. In Playa de Palma vindt u nog veel meer winkeltjes en boetiekjes.

U kunt alles op een rustige wijze ontdekken, door met paard en wagen de boulevard te verkennen. Dat zal uw kinderen vast en zeker aanspreken!

Diverse boottochten in Cala Millor en omgeving

Wanneer u naar Cala Millor een vakantie boekt, dan moet u zeker ook een boottocht gemaakt hebben. Vanaf Cala Millor varen er diverse schepen naar plaatsjes zoals Porto Cristo en Formentor. Tijdens de boottocht kunt u genieten van een schitterend uitzicht over het water.

Voor de kinderen is het ook leuk om een piratenboottocht te maken. In de prijs zitten eten, drinken en live-muziek inbegrepen. Uw kinderen zich absolute piraten voelen en u geeft ze een onvergetelijke ervaring. Tijdens een bezoek aan El Arenal, kunt u gebruik maken van een glasbodemboot. U kunt dan tijdens het varen kennis maken met de onderwaterwereld, omdat de bodem van de boot volledig is voorzien van glas.

Sport en spel in Cala Millor

Cala Millor SportOok qua sport zijn er volop mogelijkheden in Cala Millor. Paarden, tennis en golf zijn maar enkele sporten die beoefend kunnen worden. Het is ook mogelijk om lessen te volgen aan een duikschool. Ook voor kinderen is er een aparte duikschool te volgen.

Cala Millor is verder ook een echt kinderparadijs. Zo kan er een bezoek gebracht worden aan het Safari park. Tevens zijn er diverse speeltuinen aanwezig en kunnen kinderen racen op een skelterbaan. Maar ook het rijden op pony’s behoort tot de mogelijkheden. Ook mag een bezoek aan het natuurreservaat Es Trenc zeker niet vergeten worden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail