Klimaat Cala Millor

Het klimaat in Cala Millor is eigenlijk altijd aangenaam. De warmste maanden in Cala Millor zijn de maanden mei tot en met september. Dan kan het gerust 30 graden of meer worden. Maar in november kan het er ook vaak nog 20 graden zijn. Er kan dan zelfs nog een duik worden genomen in de Middellandse Zee.

Voor iedereen die graag wil genieten van een aangenaam klimaat en een prettige temperatuur, zal in Cala Millor uitstekend kunnen slagen.

Een Mediterraans klimaat in Cala Millor

Cala Millor KlimaatJuist omdat het klimaat in Cala Millor altijd aangenaam is, kan er volop aan watersport worden gedaan. Ook zitten de terrasjes en restaurants in Cala Millor vaak gezellig vol. De zon schijnt er over het algemeen volop. Cala Millor heeft een Mediterraans klimaat.

Dat betekent dat er warme zomers zijn en zachte winters. De temperatuur komt eigenlijk nooit onder de 0 graden uit. Daarnaast heeft Cala Millor in de zomer ongelofelijk veel zonuren.

Cala Millor heeft een zeer goed klimaat voor is de perfecte vakantiebestemming

De rest van het eiland Mallorca kan soms wel sterk verschillen qua temperatuur. In de hoger gelegen gebieden kan het soms best nat en grijs zijn. In de winter kan er zelfs wel eens sneeuw vallen. In Cala Millor is daar echter geen sprake van. Het is daarom ook de ultieme vakantiebestemming voor iedereen die graag vakantie viert in een aangename temperatuur en geniet van een Mediterraans klimaat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail