Strand in Cala Millor

Cala Millor is heel bekend geworden vanwege het mooie strand dat voor de gehele badplaats ligt. Het strand is 850 meter lang en 40 meter breed. Het strand van Cala Millor ligt aan een baai en is volledig omgeven door rotsen. Het is een groot zandstrand en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De zeebodem bestaat uit rotsen en loopt heel steil af. Er is ook een sterke branding aanwezig, dus mensen die gaan zwemmen in zee, moeten er voor zorgen niet te ver van de kust vandaan te gaan. Uiteraard wordt dat ook in de gaten gehouden door de diverse strandwachten die op het strand in Cala Millor aanwezig zijn.

Regels en faciliteiten op het strand van Cala Millor

Cala Millor strandEr is ook een exotisch strand te vinden op Cala Millor van wel 2 kilometer lang. Het is toegestaan om op de stranden topless te zonnen. Honden zijn niet toegestaan en er is dan ook volop toezicht aanwezig. Op het strand van Cala Millor is een EHBO post aanwezig. Kleine ongelukjes kunnen daar snel behandeld worden.

Ook zijn er voldoende faciliteiten op de stranden voor kinderen aanwezig. Daarnaast zijn er volop ligbedden en parasols verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u geheel ontspannen op het strand en heerlijk in de zon liggen.

Video van het strand van Cala Millor

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail