Uitgaan in Cala Millor

Cala Millor kent een bruisend nachtleven. Er zijn dan ook diverse discotheken en bars te vinden. Rond middernacht gaan de discotheken in Cala Millor open. In het centrum zijn er verschillende bars en cafés te vinden. Totaal zijn er ruim 50 in het centrum van Cala Millor. Naast de gewone cafes, zijn er bijvoorbeeld ook pubs en cocktailbars te vinden.

Discotheken en bars in Cala Millor

Ook zijn er diverse discobars te vinden en bars waar live muziek gedraaid wordt. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om een ontzettend gezellige tijd te hebben in Cala Millor. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Wilt u rustig stappen dan is dat prima mogelijk. Maar wilt u liever een uitgebreid feestje vieren, dan kan dit zonder problemen in Cala Millor.

Van locatie naar locatie gebracht worden tijdens het uitgaan in Cala Millor

uitgaan cala millorStappen begint in Keb Lounge waar lekkere cocktails en hapjes geserveerd worden. La Havana kan een prima eindbestemming zijn voor een avondje stappen. U zult er zich uitstekend vermaken. Discotheken waar jonge mensen zich prima kunnen vermaken zijn onder andere Lollypop en Karousel.

Verder zijn het vooral de leuke terrasjes die het erg gezellig maken in Cala Millor. Tot diep in de nacht kan er uitstekend Sangria gedronken worden. De bussen en taxi’s kunnen u overal naar toe brengen.

Wanneer u met een grote groep vrienden op vakantie bent, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet op de plaats van uw bestemming aan komt. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn in Cala Millor namelijk uitstekend geregeld.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail