Vakantie Cala Millor

Cala Millor is een prachtig rustiek dorpje dat aan de oostkant van Mallorca ligt. Het kleine badplaatsje wordt gekenmerkt door haar prachtige ligging in een van de mooiste baaien van Mallorca. Ideaal voor een rustige vakantie, die echter ook nog volop gezelligheid heeft te bieden.

Cala Millor Vakantie Boeken

Cala Millor is een klein en rustig badplaatsje in een rustige omgeving, maar niet minder aantrekkelijk. Er zijn altijd activiteiten te beleven, die voor iedereen geschikt zijn. Je kan ervoor kiezen om heerlijk aan het prachtige hagelwitte strand te gaan liggen of een boottocht te nemen of gewoon lekker op het terras te gaan zitten.

In ieder geval heeft Cala Millor voor iedereen wat te bieden en ben je altijd van lekker weer verzekerd. De ideale vakantie voor gezinnen of mensen die van een rustige omgeving houden.

Je kunt een vakantie boeken naar Cala Millor bij de volgende reisorganisaties :

Prachtig helder water en hagelwitte stranden

Cala Millor boulevardCala Millor bestaat voornamelijk uit vakantiehuizen en hotels en is in de vakantieperiode een stuk drukker bevolkt door toeristen. De badplaats beschikt over een prachtig exotisch strand dat twee kilometer lang is en ligt aan prachtig helder blauw water. Verder het binnenland in kom je in de groene heuvels terecht, die uitermate geschikt zijn voor een wandeling.

De vliegreis naar het eiland beslaat ook maar iets meer dan twee uur, waarbij je vliegt op Palma de Mallorca. Vanaf daar is het een dik uur rijden naar Cala Millor. In Cala Millor kun je gebruik maken van bussen, die twee keer per uur rijden en je overal naar toe brengen.

Cala Millor biedt voldoende vertier

Cala Millor beschikt over een eigen boulevard, die voorzien zijn van diverse toeristische winkeltjes. Ook vindt je hier talloze gezellige terrasjes en restaurantjes. Voor meer vertier en een groter winkelcentrum kan je beter afreizen naar Playa de Palma. Playa de Palma beschikt over een zeer groot winkelcentrum en ook over een prachtige boulevard.

Ook een boottocht nemen vanuit Cala Millor is een echte aanrader. Vanuit daar vaar je naar Porto Cristo en Formentor. Wie graag wil leren duiken, kan ook terecht in Cala Millor dat over een duikschool beschikt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail